Expositie Aad Donker.
Expositie Aad Donker. Museum Jan van der Togt

Laatste week tentoonstellingen Jan Sierhuis en Aad Donker

3 augustus 2018 om 11:00 Uit-cultuur/nieuws

AMSTELVEEN De tentoonstellingen van Jan Sierhuis en Aad Donker zijn deze week – tot en met 12 augustus 2018 – voor het laatst te zien in Museum Jan van der Togt. De overzichtsexpositie van de bijna 90-jarige Jan Sierhuis toont naast werken uit diverse periodes ook foto's, oude tekeningen en andere memorabele vondsten uit zijn atelier.

De aanleiding voor de tentoonstelling van Aad Donker is de op zijn leven geïnspireerde roman 'En het wonder ben jij' van Eva Posthuma de Boer. Samen met Aads broer Gijs, maakte Eva een selectie uit de honderden zelfportretten die Aad Donker (1967 – 1998) aan het eind van zijn leven schilderde.

Van 24 augustus tot en met 7 oktober 2018 wijdt Museum Jan van der Togt exposities aan het Amstelveense kunstenaarsduo Frans en Marja de Boer Lichtveld en art deco-kunstenaar George Henri Lantman.

Museum Jan van der Togt staat aan Dorpsstraat 50 in Amstelveen en is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang 10 euro (kinderen tot 12 jaar en  houders van Museumkaart,
ICOM en Rembrandtkaar grati). Voor meer info: http://www.jvdtogt.nl

Expositie Jan Sierhuis
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie