Regus en Highbrook Investors tekenen huurovereenkomst voor kantoor Parktoren in Amstelveen

5 juli 2018 om 14:04 Nieuws Deel je nieuws

5 juli 2018, Amsterdam – Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een overeenkomst gesloten met Highbrook Investors voor de huur van 1.830 m2 in Parktoren in Amstelveen.

 

Regus huurt de 9e en 10e  verdieping van het kantoorgebouw dat ligt aan de Van Heuven Goedhartlaan 7-13. Regus wordt operator van het pand en zal naast kantoorruimten ook een bemande receptie en een business lounge aanbieden voor alle huurders in het multi-tenant gebouw. In het pand zijn verschillende huurders uit de zakelijke en financiële dienstverlening gevestigd.

Parktoren is een modern kantoorgebouw, vlakbij het levendige Stadshart van Amstelveen. Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 9.870 m² verdeeld over tien verdiepingen. Het gebouw beschikt over een afgesloten parkeerterrein en een ondergrondse parkeergarage.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Parktoren is een toplocatie op loopafstand van het Stadshart Amstelveen. We huren de twee bovenste verdiepingen met een prachtig uitzicht over de omgeving. Het gebouw is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We verwachten nog dit jaar te openen.”

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie