Afbeelding
Wim van Groenewoud

Bruisend feest Elsrijk

27 juni 2022 om 21:07 Overig Deel je nieuws

Zaterdag, 25 juni 2022 was er een bruisend buurtfeest van Elsrijk in het park bij de Kruiskerk. Ruim 250 wijkbewoners hadden zich aangemeld om vanaf 2 uur in de middag tot laat in de avond deel te nemen aan allerlei activiteiten. Voor de kinderen was er onder meer een fotospeurtocht, een skippybalrace, een silent disco, tafeltenniswedstrijden, voetbal, touwtrekken en nog veel meer. De bewoners van de Floris van Alkemadelaan waren dit jaar aan de beurt om het feest te organiseren.

Jong en oud

Voor de ouders was er ook genoeg te doen. Er was een tap ingericht met lokale bieren en er was wijn en frisdranken. Gelegenheid voldoende om buren en wijkbewoners te ontmoeten en bij te praten.  Buiten dit konden de ouders uiteraard hun kinderen aanmoedigen bij de diverse spelactiviteiten. Aan het eind van de middag kon iedereen Karaoke zingen. Elke deelnemende straat nam als groep deel. De Floris van Alkemadelaan had hiervoor het lied van de Snollebollekes ingestudeerd met een eigen tekst.

Aan het eind van de middag stonden de barbecues klaar zodat iedereen zijn eigen gerechten kon laten bereiden. Het zorgde voor veel gezelligheid onder de wijkbewoners. De lichte regen was geen spelbreker, de organisatie had voor voldoende partytenten gezorgd.

Ook voor de ouders was er in de avond nog een silent disco, zodat de buurt geen geluidsoverlast had.

Van IJsselsteinlaan organiseert Elsrijkfeest in 2023

De organisatie was een flinke klus voor de vrijwilligers. Je kon hiervan worden vrijgesteld door te winnen met sport. Vervolgens is de Van IJsselsteinlaan aangewezen om het volgende Elsrijkfeest te organiseren. Zij hadden geen ’immuniteit’ verdiend. Hun enthousiasme was zo groot dat ze het volgende feest al voor 2023 aankondigden en niet over twee jaar! Dit initiatief zal zeker op een warm onthaal kunnen rekenen van de bewoners van Elsrijk. Het was een geslaagde dag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie