Afbeelding
Aangeleverd P60

My Generation Amstelveen presenteert: The Lonely Knuckle

11 mei 2022 om 14:46 Muziek

AMSTELVEEN Bij My Generation in het P60-café aan Stadsplein 100a treedt dinsdag 7 juni om 14.00 uur The Lonely Knuckle op. Toegang is gratis.

THE LONELY KNUCKLE The Lonely Knuckle laat het publiek genieten van oude bekende rock songs in een subtiele akoestische uitvoering. Hij is ‘one man and his guitar’ en niet te vergeten zijn mondharmonica! Met zijn warme doorleefde stem heeft hij en er snel weer fans bij. Frans, of wel, the Lonely Knuckle neemt songs uit de jaren ‘60 en ‘70 en maakt ze helemaal eigen. Hij doet dat zo goed dat je het origineel niet mist. Heerlijke muziek voor bij een drankje en een praatje dus sluit ook gezellig aan! De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

MY GENERATION My Generation is een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring, samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren waaronder een maandelijks muziekevenement en de wekelijkse koorrepetities van rockkoor My Generation. 

Meer weten? Neem dan contact op: mygeneration@amstelring.nl of bel 06-14646643. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan aansluiten, zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Voor wie graag wil deelnemen maar daarbij niet zonder hulp of ondersteuning kan, is het mogelijk om een passende oplossing te zoeken. Neem contact op via bovenstaande gegevens. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten 8 euro per keer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie