Henk Poort met zijn Big Band.
Henk Poort met zijn Big Band. PR

Henk Poort met big band in Schouwburg Amstelveen

27 februari 2022 om 14:00 Muziek

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen kijkt nu het coronatoegangsbewijs is afgeschaft voor theaterbezoek weer uit naar mooie theatervoorstellingen. Nu alles weer kan en mag zijn er voor veel voorstellingen extra kaarten in de verkoop. Cabaretier Diederik van Vleuten komt op donderdag 10 maart met een nieuwe solovoorstellingen ‘Moedig Voorwaarts’ naar de schouwburg en Henk Poort brengt op zondagmiddag 13 maart met zijn eigen Big Band nummers uit het American Songbook.

Henk Poort brengt op zondag 13 maart maart zijn voorstelling “Singing with a Big Band’ in Schouwburg Amstelveen. Henk Poort is bekend van musicals, concerten en tv. Hij was een van de sterren in de ‘Beste Zangers’ en jurylid in het programma ‘Aria’. In zij nieuwe voorstelling gooit hij het over een andere boeg met zijn eigen 17-koppige Big Band. Hij zingt Henk het mooiste materiaal uit het American Songbook, van swing tot mooie luisterliedjes.

Geschiedenisdocent, verhalenverteller en cabaretier Diederik van Vleuten heeft besloten om na drie gelauwerde solo’s over zijn familiegeschiedenis om nu eens flink vooruit te kijken. ‘Moedig Voorwaarts’ gaat over de vraag in hoeverre gebeurtenissen die zich afspeelden in het verleden doorwerken in latere generaties en hoe het verleden ons helpt heden en toekomst te omarmen. De voorstelling begint op 10 maart om 20.00 uur.

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl


Diederik van Vleuten in ‘Moedig voorwaarts’. - Foto: Bob Bronshoff

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie