Trijntje Oosterhuis.
Trijntje Oosterhuis. Foto: Mettina jager

Schouwburg Amstelveen op 4 en 5 maart in teken van muziek

20 februari 2022 om 14:00 Muziek

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen staat in het weekend van 4 en 5 maart in het teken van de muziek. Trijntje Oosterhuis zingt op 4 maart in ‘What the world needs now’ muziek van grootmeester Burt Bacharach. Johan Derksen brengt op 5 maart een muziekprogramma vol bluesmuziek en Americana.


Trijntje Oosterhuis komt met haar grote band naar Schouwburg Amstelveen om nummers van Burt Bacharach ten gehore te brengen. Hij is onder meer bekend van songs als ‘The look of love’, ‘I say a little prayer’, ‘That’s what friends are for’, ‘Raindrops keep fallin’. De samenwerking met Bacharach was voor Trijntje Oosterhuis een droom die voor haar werkelijkheid werd. aanvang 20.00 uur.


The Sound of The Blues & Americana - Foto: Nico Goedegebuur

The Sound of The Blues & Americana Johan Derksen toert na het succesvolle ‘Keeps the Blues Alive’, nu langs de theaters met ‘The Sound of The Blues & Americana’. Speciaal hiervoor heeft Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland gehaald: Malford Milligan uit Austin. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Naast Milligan selecteerde Derksen voor het concert op zaterdag 5 maart om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen vocalisten en internationale muzikanten om de sound van de blues en Americana eer aan te doen.

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie