Steelstreet
Steelstreet PR P60/aangeleverd

Steelstreet neemt bezoekers ‘My Generation’ in P60 terug naar jaren ‘50 en ‘60

15 februari 2022 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN My Generation, het culturele programma voor senioren in Amstelveen, neemt bezoekers op dinsdagmiddag 1 maart in het P60 Café mee terug naar de jaren ‘50 en ‘60. Daar treedt dan het Amsterdamse duo Steelstreet op. De multi-instrumentalisten brengen meerstemmige liedjes over de liefde en het leven verpakt in een jasje van oldschool pop. 

My Generation Amstelveen is een samenwerking van P60 en Amstelring Dagbesteding & Inloop. Het is bestemd voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Naast het organiseren van een maandelijks evenement op de eerste dinsdagmiddag van de maand, kan er ook weer elke dinsdag gezongen worden bij het het Senioren Rockkoor My Generation. Voor meer informatie: Mygeneration@amstelring.nl of via 06 -1464.6643 (Misha de Jong).

My Generation begint op dinsdag 1 maart om 14.00 uur in Poppodium P60 aan Stadsplein 100 (zaal open om 13.30 uur). Actuele coronamaatregelen worden gehandhaafd. De toegang is gratis. Aann wordt op prijs gesteld en kan via mygeneration@amstelring.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie