Afbeelding
Illustratie: Willem Kolvoort

Jan Vollaard presenteert ‘Pophelden’-reeks in P60

25 januari 2022 om 09:00 Muziek

AMSTELVEEN Jan Vollaard presenteert zondag 13 februari zijn eerste middag in de nieuwe reeks ‘Pophelden’ in Poppodium P60. In deze reeks vertelt Vollaard sterke en waar gebeurde verhalen uit 40 jaar popjournalistiek. Van Neil Young tot Seasick Steve, van ABBA tot Arctic Monkeys, alle verhalen komen aan bod.

Als klein jochie was Jan Vollaard altijd in de buurt van zijn transistorradio te vinden. Zijn favoriete liedjes en artiesten uit de Top 40 schreef hij in een schrift; een voorbode van de popjournalistiek waar hij begin jaren 80 in rolde. Hij publiceerde in (Muziekkrant) OOR, NRC Handelsblad, Varagids, HP/De Tijd en andere media.
POPHELDEN Beroepshalve ontmoette hij sterren als Bob Dylan, Mick Jagger, LL Cool J, André Hazes en Adele. Tijdens ‘Pophelden’ vertelt Vollaard met flair de beste verhalen uit 40 jaar popjournalistiek, afgewisseld met de bijbehorende vinylplaatjes en spontane anekdotes.
Pophelden met Jan Vollaard begint zondag 13 februari om 15.00 uur. Tickets kosten 10 euro inclusief servicekosten en zijn beschikbaar via www.p60.nl/13-02-2022/pophelden-met-jan-vollaard-nrc

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie