Hajo van der Beek en Inno Loeber
Hajo van der Beek en Inno Loeber M. Loeber

Ultra Car Detailing nieuwe sponsor judoka Inno Loeber

16 januari 2022 om 13:28 Sport Deel je nieuws

Met ingang van dit kalenderjaar is Ultra Car Detailing uit Amstelveen sponsor geworden van de talentvolle judoka Inno Loeber van Karel Gietelink Sport. De pas 13 jarige judoka reist nogal wat af om zich op de Europese toptoernooien te kunnen meten met andere judoka’s en vooral om zich te verdiepen in de verschillende manieren van judoen. Zo heeft een judoka uit Azerbeidzjan een andere speelstijl dat een Oekraïner of een Duitser. Hajo van der Beek begrijpt als geen ander dat het vele reizen een kostbare aangelegenheid is en wil daar graag aan bijdragen.

Inno is onder de indruk van het bedrijf van Hajo. “Je kan bij Hajo een oude verwaarloosde auto inleveren en ophalen als een volstrekt nieuwe”. Ultra Car Detailing kenmerkt zich door hun vakkundigheid op het gebied van lak- en leerbehandeling en het repareren van schade aan velgen en de carrosserie. “Je voelt de passie voor auto’s als je het bedrijf binnenstapt”.

Naast Ultra Car Detailing wordt Inno al jaren gesponsord door Keurslager Gert Stronkhorst uit Uithoorn, Koopman Racing uit Winkel en het Sport Medisch Centrum Amsterdam. “De sponsoren geven me altijd extra motivatie om goed mijn best te doen in de trainingen en wedstrijden. Ze geven me veel vertrouwen in mijn kunnen, supergaaf!”, aldus Inno.

Wilt u meer weten over Inno? Kijk dan eens op www.innoloeber.nl

Hajo van der Beek en Inno Loeber
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie