De speurtocht begint bij het Cobra Museum.
De speurtocht begint bij het Cobra Museum. René de Leeuw

De Pindakaaswinkel organiseert stadsspeurtocht in Amstelveen

27 december 2021 om 13:15 Activiteiten

AMSTELVEEN Nu de meeste winkels zijn gesloten en mensen veel binnen zitten, is het goed om in beweging te blijven. Daarom organiseert De Pindakaaswinkel Amstelveen een stadsspeurtocht. 

Met een wandeling door de stad kunnen zeven letters ontdekt worden die samen een woord vormen. Wie zich aan het einde van de wandeling met het goede woord meldt in de winkel aan Binnenhof 18, ontvangt naast een gratis kopje koffie of thee ook een klein presentje.

“Door de nieuwe lockdown zien we onze klanten een stuk minder en missen we ze enorm. Ook weten we van vorig jaar dat voor veel mensen thuis zitten een opgesloten gevoel geeft. Voor die mensen willen we iets leuks doen en ze tegelijkertijd wat onontdekte plekjes in de stad laten zien, zoals het Cobra museum. En pindakaas is natuurlijk een goede reden om er op uit te gaan”, aldus Michiel, bedenker van De Pindakaaswinkel.

Alle spelregels en deelnemende steden zijn terug te vinden op: https://depindakaaswinkel.nl/speurtocht/

Het eerste filiaal van De Pindakaaswinkel ging in 2016 in Amsterdam open en was van direct een groot succes. Sindsdien zijn er ruim 20 winkels bijgekomen verspreid door heel Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie