Victor Frequin en Jet Smit (rechts) met vrijwilligers in het Odensehuis.
Victor Frequin en Jet Smit (rechts) met vrijwilligers in het Odensehuis. VVD Amstelveen

VVD bedankt vrijwilligers in Middenhof en Odensehuis

7 december 2021 om 14:24 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Ter gelegenheid van de nationale dag van de vrijwilliger (7 december) zijn Jet Smit en Victor Frequin namens VVD op bezoek gegaan bij Middenhof en Odensehuis, Dat zijn twee plekken waar vrijwilligers enorm veel werk verzetten om anderen te helpen. Van de lokale VVD kregen zij allemaal een mooie plak chocola en een warm ‘dank jullie wel’ voor al het werk dat ze voor hun mede-Amstelveners doen samen met de professionals in zorg en welzijn.

In Middenhof waren 16 vrijwilligers bijeen en in Odensehuis 22. Ook waren de coördinatoren vanuit welzijnsorganisatie Participe aanwezig, Natalia Leviti van Odensehuis en Thea Stomphorst van de Ontmoetingsgroepen in Middenhof. 

VVD Amstelveen wil met deze actie aandacht vragen voor alle vrijwilligers in Amstelveen en hen allemaal heel hartelijk bedanken voor hun onmisbare werk. ‘Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. In zorg en welzijn maar ook in de sport zorgen velen voor anderen. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van veel organisaties,’ aldus de VVD.


Victor Frequin en Jet Smit (midden) reiken de chocolade uit in Middenhof. - VVD Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie