Afbeelding
Pixabay

Amstelveenvoorelkaar zoekt vrijwilliger voor telefonisch spreekuuur

4 december 2021 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN Vrijwilligersplatform Amstelveenvoorelkaar is op zoek naar en spreekuurvrijwilliger. Belangstellenden moeten minimaal één ochtend in de week beschikbaar zijn, maar liefst vaker. Hij of zij wordt ingezet bij Team Amstelveenvoorelkaar dat mensen met een hulpvraag bellen om bemiddeld te worden bij het vinden van een vrijwilliger. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het doen van boodschappen, het regelen van vervoer, de behoefte aan iemand die af en toe langskomt voor een praatje. Het spreekuur is elke dag van 9.00 tot 12.00 uur.

Amstelveenvoorelkaar is op zoek naar iemand die gemakkelijk praat aan de telefoon met geduld en empathisch vermogen en snel kan schakelen tussen hulpvraag en hulpaanbod om een goede match te maken. Kandidaten moeten daadkrachtig en zorgvuldig zijn, in oplossingen denken en na ingewerkt te zijn zelfstandig aan de slag kunnen. Kennis van of het snel eigen kunnen maken van Office365 is een pre.

Amstelveenvoorelkaar biedt met deze functie een zinvolle tijdsbesteding aan waarmee de vrijwilliger een waardevolle bijdrage kan leveren aan de inwoners van Amstelveen. teven biedt het mogelijkheid om een CV op te vullen ‘in between jobs’. Het is zowel mogelijk om thuis of op het kantoor van Amstelveenvoorelkaar in Amstelveen te werken met een gezellig team kantoorvrijwilligers.

Belangstelenden kunnen telefonisch contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Caroline Pinter via 06-5157.9365.
Voor meer info: amstelveenvoorelkaar.nl/vacature-spreekuurvrijwilliger


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie