Wijkcentrum Alleman
Wijkcentrum Alleman Foto: archief BDU/gemeente Amstelveen

Taalhulpproject voor kinderen in wijkcentrum Alleman zoekt coördinator

27 november 2021 om 16:00 Overig

AMSTELVEEN De Taalvijver zoekt een nieuwe coördinator voor een groep kinderen en vrijwilligers in wijkcentrum Alleman. De Taalvijver heeft tot doel kinderen van de basisschool te helpen met de Nederlandse taal door hun woordenschat te vergroten en daarmee hun zelfvertrouwen.

De Taalvijver zoekt voor de functie een vrijwilliger die houdt van organiseren, graag met kinderen en met een groep vrijwilligers werkt en  makkelijk contacten legt. Ook moet een beetje administratie bijhouden geen probleem zijn.

Tot de taken van de coördinator behoren onder meer het welkom heten en inschrijven van nieuwe kinderen en ouders. Ook moet hij of zij nieuwe nieuwe vrijwilligers op weg helpen, zorgen voor een prettige sfeer en overzicht houden over wie met welk kind gaat oefenen.

Omdat de huidige coördinator per 1 januari 2022 stopt, zou het fijn zijn als een kandidaat snel beschikbaar is, zodat die nog ingewerkt kan worden door zijn of haar voorgangster.

De werkzaamheden vinden plaats op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur in wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaard 1, Amstelveen.

Wie belangstelling heeft, kan een bericht sturen naar willy.helsloot@upcmail.nl om een afspraak te maken om kennis te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie