Afbeelding
Aangeleverd

Christmas with André Rieu in Cinema Amstelveen

27 november 2021 om 09:00 Muziek

AMSTELVEEN In Cinema Amstelveen is zaterdag 27 november om 19.30 uur en zondag 28 november om 16.15 uur Christmas with André Rieu te zien. Opgenomen in een waar winterpaleis in Maastricht, staat Christmas met André garant voor een feestelijke stemming met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, Walking in the Air en nog veel meer.

Naast de optredens krijgt het filmpubliek ook een exclusief kijkje achter de schermen, en zal de vaste cinemapresentator André van Duin met André Rieu praten over de productie van zijn winterwonderland. In zijn woonplaats Maastricht creëerde de ‘Koning van de Wals’ een waar winterpaleis met veel pracht en praal, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een wit winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Kerst met André staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen.

Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.cinemaamstelveen.nl Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie