Afbeelding
Aangeleverd

AmstelveenSport nodigt kampioenen 2020 en 2021 uit voor Amstelveens Sportgala

22 november 2021 om 11:20 Overig

AMSTELVEEN AmstelveenSport zet elk jaar de sportkampioenen van Amstelveen in het zonnetje tijdens het Amstelveens Sportgala. Het sportgala kon in 2021 vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom worden alle kampioenen van 2020 én 2021 uitgenodigd om zich aan te melden voor het Amstelveens Sportgala. Dat wordt gehouden op vrijdag 11 februari 2022. Kampioenen van de clubs kunnen tot 1 december worden aangemeld via m.vanwijk@amstelveensport.nl.

OLYMPISCHE KAMPIOENEN Daarnaast wil AmstelveenSport ook alle sporters uitnodigen die ooit naar de Olympische Spelen zijn geweest. Wie een (oud)-sporter kent die naar de Olympische Spelen is geweest, kan deze aanmelden voor het Amstelveens Sportgala. 

SPORTKAMPIOENEN Met sportkampioenen worden sporters bedoeld die in Amstelveen wonen of sporters die niet in Amstelveen wonen, maar die wel uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2020 en/of 2021 individueel of in teamverband een titel hebben behaald in de hoogste afdeling van hun sport, in de categorieën junior, senior of veteranen. Met een titel wordt uitsluitend bedoeld: Nederlands Kampioen in de hoogste divisie van een competitie die het hele land beslaat; goud, zilver, brons op een EK en/of WK; goud, zilver, brons op de Olympische spelen van sporten die erkend zijn door NOC/NSF. 

AANMELDEN Om de kampioenen van een vereniging aan te melden dienen de volgende gegevens van hem of haar te worden doorgegeven: voor-en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, een liggende (sport)foto met een hoge resolutie (minimaal 2 MB) en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap. Kampioenen aanmelden kan via m.vanwijk@amstelveensport.nl, liefst voor 1 december, uiterste aanmelddatum is 10 januari 2022.
Wie foto’s of video’s van de Olympische Spelen heeft, kan deze mailen naar m.vanwijk@amstelveensport.nl. Het maakt niet uit van welk jaar de beelden zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie