Schouwburg Amstelveen
Schouwburg Amstelveen René de Leeuw

Schouwburg Amstelveen biedt zorgmedewerkers, docenten en studenten avondje uit aan

24 november 2021 om 09:15 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Van veel medewerkers van Amstelveense instellingen in de zorg en het onderwijs en studenten werd de afgelopen anderhalf jaar door corona extra veel gevraagd. Ook Schouwburg Amstelveen werd hard getroffen door de coronacrisis. Lange tijd kon niet op maximale bezetting gedraaid worden en de theaterdeuren zijn meerdere keren helemaal gesloten geweest. Het theater kreeg wel financiële steun van de gemeente Amstelveen. 

Om iets terug te doen voor deze extra steun heeft het theater, mede namens de gemeente Amstelveen, medewerkers van een aantal zorginstellingen en docenten van middelbare scholen in Amstelveen uitgenodigd voor een ontspannen avondje uit in het theater. Er waren ook vrijkaarten voor studenten van Uilenstede omdat uit onderzoek is gebleken dat ook veel studenten bij de voortgang van hun studie last hebben gehad van alle maatregelen. De theateravond is een uiting van dank voor het harde werken van al deze mensen in de coronaperiode.

Voor de actie selecteerde de schouwburg tien voorstellingen uit het aanbod, met in totaal 1.250 vrijkaarten. Van de met sterren overladen Rocky Horror Show tot prachtig toneel met Fedja van Huêt in Vrijdag, dans van het Nederlands DansTheater 2 en de Top 2000 Live met de grootste pop-, rock- en soulhits. Het theater merkt dat de waardering voor een avond uit tijdens de coronaperiode extra groot is. Een avond ontspannen en zorgeloos genieten van mooi toneel, een swingende muziekavond of een bijzondere musical helpt om de zinnen te verzetten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie