Sam Drukker.
Sam Drukker. Nathalie Magniez

Lezing en signeersessie van Sam Drukker bij Museum JAN

18 november 2021 om 10:36 Kunst

AMSTELVEEN In Museum JAN, Dorpsstraat 50, geeft kunstenaar Sam Drukker zaterdag 27 november van 17.00 tot 18.30 uur een lezing die de introductie vormt op de tentoonstelling van zijn werk ‘Onderweg’ die momenteel te zien is in het museum. 

Tijdens de lezing vertelt de kunstenaar zelf over zijn drijfveren, maakproces en gedachtespinsels die nauw verbonden zijn met zijn kunst. Er is tijdens en na afloop volop gelegenheid om vragen te stellen en ook om een tentoonstellingscatalogus te laten signeren. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Entreeprijs: 12,50 euro inclusief museumentree. Bij binnenkomst Museumkaart en/of Amstelveen Stadspas scannen. Aanmelden kan via educatie@museumjan.nl

OVER SAM DRUKKER Sinds zijn afstuderen aan de Academie Minerva in Groningen, tekent en schildert Sam Drukker portretten van mensen met al hun schoonheid, imperfectie en kwetsbaarheid. De kunstwerken laten een zeer realistische teken- en schilderstijl zien. De tentoonstelling ‘Onderweg’ in Museum JAN toont werken uit de periode 2010-2021, waaronder het nieuwe werk Plaag (2020) en de Drie roeiers (2017) die actueler zijn dan ooit in relatie tot de corona- en vluchtelingencrisis.

Meer informatie over de activiteiten rond de tentoonstelling zijn te vinden op museumjan.nl


Werken van Sam Drukker in Museum JAN.  (Foto: Eddy Wenting)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie