Afbeelding
Pixabay/ Geralt

Dag van de Ondernemer op 19 november: gemeente onthult nieuwe steunregeling

11 november 2021 om 11:00 Economie

AMSTELVEEN Gemeente Amstelveen, de VAD, de OA en KHN Amstelland nodigen Amstelveense ondernemers uit om vrijdag 19 november deel te nemen aan een bijeenkomst om de Dag van de Ondernemer te vieren. Er is voor de lokale ondernemers een inspirerend programma met een feestelijk tintje samengesteld. 

De lokale regelingen van de gemeente Amstelveen voor ondernemers worden weer uitgebreid. Tijdens de bijeenkomst wordt een nieuwe gemeentelijke regeling onthuld om ondernemers te ondersteunen. Amstelveense ondernemers kunnen een jaar lang volop gebruik maken van deze regeling.

PROGRAMMA Het programma begint met een interview met wethouder Economische Zaken Floor Gordon en diverse ondernemers. Daarna zullen de hersenen en lachspieren van de ondernemers zeker getriggerd worden door de volgende sprekers. Jeroen Slot, hoofd afdeling onderzoek en statistiek van de gemeente Amsterdam, belicht de huidige stand van de economie en schetst de economische verwachtingen. 

Milo Berlijn, ‘gangmaker in aardigheid’, houdt de aanwezigen met ‘Mens erger je niet’ een lachspiegel voor. Aan de hand van rake voorbeelden laat Milo zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren. 

Dries Depoorter, is een kunstenaar die zich op een wel heel creatieve manier bezighoudt met dé thema’s van deze tijd zoals privacy, artificial intelligence, surveillance en social media.

Vervolgens wordt de nieuwe gemeentelijke regeling onthuld en is er afsluitend een borrel met lekkere hapjes en muziek van DJ Barry Brand van Wild FM.

INFORMATIE EN AANMELDEN De bijeenkomst is 19 november van 16.00 tot 21.00 uur in de Nice zaal boven Bistro Nice bij Office Parc De Kegel. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.Deze bijeenkomst is bedoeld voor Amstelveense ondernemers. Deelname is gratis (maximaal twee personen per bedrijf). De toegang is beperkt tot 125 deelnemers. Aanmelden kan via deze link.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie