Afbeelding
PR

Intocht Sinterklaas begin van festiviteiten

9 november 2021 om 11:10 Activiteiten

AMSTELVEEN Sinterklaas komt zaterdag 13 november samen met zijn pieten aan in het Stadshart. Na een korte intocht die om 11.30 uur begint bij de rotonde Rembrandtweg en Groen van Prinstererlaan zal de goedheiligman vergezeld van vele pieten om 12.00 uur arriveren op het Stadsplein waar hij ontvangen wordt door de burgemeester en kinderburgemeester. 

Vanaf die dag staat het winkelcentrum in het teken van Sinterklaas en is het mogelijk om het Sinterklaas Selfiehuis te bezoeken en daar foto’s te maken. Kinderen kunnen daar zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet en zelf plaatsnemen achter het bureau. Foto’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. Kinderen kunnen op het dak een cadeau in de schoorsteen stoppen.

Op woensdag en zaterdag zijn er in het Stadshart regelmatig verrassingsbezoeken van pieten met wie een foto gemaakt kan worden. Onder de leukste ingestuurde foto met #stadshartamstlvn wordt een cadeaubon van 100 euro verloot. De winnaar van de prijs wordt op 6 december bekendgemaakt. Het Sinterklaas Selfiehuis is te bezoeken van 13 november tot en met 5 december en is iedere woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. De ingang is op Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en toegang is gratis. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl

Gedurende de gehele Sintperiode is de kindertrein omgetoverd tot Pietentrein. Deze rijdt op zaterdag en zondag door het winkelcentrum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie