Scene uit de Rocky Horror Show
Scene uit de Rocky Horror Show © Roy Beusker Fotografie

Extravagante Rocky Horror Show in Schouwburg Amstelveen

7 november 2021 om 14:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De extravagante Rocky Horror Show met Sven Ratzke in de hoofdrol is op woensdag 17 november te zien in Schouwburg Amstelveen. De hilarische, extravagante en over de top musical geniet wereldwijd bekendheid. De show vol aanstekelijke rock-muziek is dit seizoen voor het eerst te zien in de Nederlandse theater. Na de première in het Internationaal Theater Amsterdam in juli kreeg de voorstelling lovende reacties.

De Rocky Horror Show is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres. Het pas verloofde stel Brad en Janet raakt verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. Een stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen. Naast Sven Ratzke spelen ook musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan mee in de voorstelling.

AMSTELVEEN ORIGINAL Op 15 december maakt de schouwburg het podium vrij voor de Amstelveense danseres en choreograaf Cheroney Pelupessy voor een bijzonder dansdrieluik. Dat gebeurt in het kader van ‘Amstelveen Originals’ waarbij de gemeente het lokale aanbod van cultuur, sport en uitgaansmogelijkheden in het spotlicht zet. De talentvolle danseres Cheroney Pelupessy (bekend van So You Think You Can Dance) is zo’n echte ‘Amstelveen Original’. Voor woensdag 15 december heeft zij een krachtig drieluik samengesteld van zeer getalenteerde dansmakers met een indrukwekkende staat van dienst: Remy Tilburg, Zero Dance Theatre (Cheroney Pelupessy & Denden Karadeniz) en Emma Evelein.

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie