Pauluskoor Amstelveen.
Pauluskoor Amstelveen. Ruud Janssen

Pauluskoor Amstelveen opent kerstmaand met Bach’s Weihnachtsoratorium

6 november 2021 om 14:23 Muziek

AMSTELVEEN Pauluskoor Amstelveen vindt Bach’s Weihnachtsoratorium de mooiste manier om de feestdagen in te gaan. Vorig jaar was het een stille kerst met dichte deuren. Deze kerst staan de deuren open. Vrijdag 26 november om 20.15 uur voert het Pauluskoor het Weihnachtsoratorium uit in de Augustinuskerk, Amstelveenseweg 965, Amsterdam. Trompetten en pauken zullen dit muzikale feest inluiden.

Bach’s Weihnachtsoratorium vertelt het verhaal van het ‘kindeke teer’, van jubelende engelen, van verbaasde herders, van geborgenheid maar ook van dreiging. Een verhaal van alle tijden. Het Pauluskoor en de solisten worden in de Augustinuskerk begeleid door orkest Philharmonia Amsterdam. Dirigent Marcel Joosen heeft de algehele muzikale leiding.

Kaarten à 25 euro zijn te koop via de website www.Pauluskoor.nl 

Corona is er nog en dat maakt dat er toegangseisen zijn. Bij de ingang een corona-check plaatsvinden waarbij een geldig corona-toegangsbewijs moet worden getoond: de QR-code op de telefoon of een uitgeprint bewijs met de QR-code. Indien de corona-toegangseisen veranderen is dat meteen op de website van het koor te lezen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie