Afbeelding
PR

Wandelchallenge voor nieuw hospice op zaterdag 6 november

4 november 2021 om 07:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Dit jaar organiseert de wandelafdeling van de atletiekvereniging Startbaan voor de 6e keer de Amstelveense WandelChallenge. Met mooie routes door het Amsterdamse Bos, willen zij mensen in beweging krijgen en tevens de mogelijkheid geven om aan een goed doel te doneren. Dit jaar wordt aandacht gevraagd voor de bouw van Hospice Amsteloever. 

Het hospice komt aan de Lindelaan recht tegenover de Montessorischool. 

Er is een bouwteamovereenkomst met de Amstelveense aannemer Avo Koenen die heeft toegezegd te kunnen starten met de bouw zodra de toestemming door de gemeente is gegeven. Ook worden er al plannen gemaakt met de binnenhuisarchitect Annekoos Littel, die ervoor gaat zorgen dat het een hospice wordt waarin men zich thuis voelt. De wandelafdeling van Startbaan probeert dit doel zo goed mogelijk te steunen. Wandel mee op zaterdag 6 november. 

AANMELDEN Er kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 5, 10 of 20 km. De 10 en 20 km kunnen tussen 10.00 en 11.00 uur gaan lopen, wie de 5 km wil wandelen kan tussen 11.00 en 11.30 uur starten. Deelname kost 4 euro. 

Aanmelden kan via www.inschrijven.nl  Zet u ook uw beste beentje voor?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie