Afbeelding
ANNA

Dit jaar nog drie jazzconcerten van stichting Tpodium in de Annakerk

3 november 2021 om 10:16 Muziek

AMSTELVEEN Stichting Tpodium heeft voor dit najaar acht concertavonden op de agenda staan, allen op een woensdagavond in de Annakerk. Vijf concerten zijn inmiddels uitgevoerd. De resterende drie concerten zijn op 10 en 17 november en 1 december. Deze zullen worden uitgevoerd door enkele bekende jazzensembles.

Woensdag 10 november is er in de Annakerk een extra optreden van een bijzonder jazztrio: Kenturah’s Kitchen met Ed Baatsen aan de piano, Han Slinger op contrabas en Bert Kamsteeg op drums.



Op woensdag 17 november treedt in de Annakerk het Ben van den Dungen Quartet op, dat een hommage brengt aan een van de meest invloedrijke saxofonisten: John Coltrain.
Het kwartet bestaat uit: Ben van den Dungen op saxofoon, Miguel Rodriguez op piano, Marius Beets op contrabas en Gijs Dijkhuizen op drums.


Op woensdag 1 december is het laatste optreden van de serie uit 2021 met een Colombiaans/Nederlands kwintet ‘Tico y Aguabajo’ dat latin-jazz speelt. Tico y Aguabajo is de band van de in Nederland residerende Colombiaanse pianist Tico Pierhagen. Met zijn groep speelt hij een mix van jazz en traditionele Colombiaanse muziek.
De band bestaat Efraim Trujillo op sax, Frans Cornelissen op trombone, Dave Breidenbach op basgitaar, Tico Pierhagen op piano en Enrique Firpi op drums.

Woensdag is ANNA’s Cultuurdag met een steeds wisselend programma. Kijk voor de programmering van Stichting Tpodium op www.tpodium.net. Kaarten zijn beschikbaar voor 15 euro. De optredens beginnen steeds om 20.30 uur.

Er is ook een CultuurCombiDeal mogelijk met entree en diner voor 35 euro. Het diner begint om 18.00 uur. CultuurCombiDeal = entreebewijs en diner (weekspecial met keuze uit vlees of vegetarisch) + een biertje van de tap naar keuze. 

Voor reserveringen: https://anna-amstelveen.myonline.store/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie