Jim Bakkum & Sergio Vyent
Jim Bakkum & Sergio Vyent Martin Dijkstra

Premières in Schouwburg Amstelveen: Kerstrevue Alex Klaasen en Ode aan Frank Sinatra

2 november 2021 om 09:52 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Op het programma van Schouwburg Amstelveen staan volgende week twee bijzondere premières: op donderdag 11 november is de première van Jim Bakkum & Sergio Vyent met ‘Sinatra – Under his skin’ en op maandag 15 november de première van de gloednieuwe kerstrevue ‘Snowponies’ van Alex Klaasen.

EERBETOON AAN SINATRA Frank Sinatra was niet alleen grossier in wereldhits als Come fly with me, My Way en Fly me to the Moon maar ook succesvol acteur in tal van beroemde films. Jim Bakkum en Sergio Vyent (gastheer First Dates) brengen op donderdag 11 november om 20.00 uur in Sinatra - Under His Skin een ode aan The Voice. Sinatra komt tot leven in de stem van Jim, de talloze verhalen en schandalen rondom Ol’ Blue Eyes worden smeuïg opgediend door Sergio Vyent. Samen met de Dutch Concert Big Band is Sinatra - Under His Skin puur genieten van een halve eeuw Frank Sinatra. 

KERSTREVUE ALEX KLAASEN Na het grote succes van Showponies 1 en 2 komt Alex Klaasen met een ‘Special edition’ getiteld Snowponies. Een exclusieve kerstshow om de donkere dagen voor kerst door te komen. Verwacht op maandag 15 november om 20.00 uur een grootse kerstshow vol hilarische sketches, maar dan helemaal in de kerstsfeer. Zoals de drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice. 

Meer informatie en reserveren via www.schouwburgamstelveen.nl


Kerstrevue met Alex Klaasen. (Foto: Mark Engelen)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie