Afbeelding
Rijkswaterstaat

Op de hoogte van werkzaamheden A9 voor komende tijd via online informatiebijeenkomsten

27 oktober 2021 om 10:16 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Het afgelopen jaar hebben Rijkswaterstaat en VeenIX voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Om belangstellenden bij te praten over de werkzaamheden die de komende maanden op de planning staan ter hoogte van Amstelveen en Ouder-Amstel organiseert Rijkswaterstaat twee online informatiebijeenkomsten op 10 en 18 november.

Anders dan de vorige keer, wordt ook een informatiemarkt gehouden bij Amstelveen Inzicht aan het Stadsplein waar iedereen  de mogelijkheid heeft om fysiek vragen te stellen.
Voor het webinar is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dat kan nu al. De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouder-Amstel vindt plaats op woensdag 10 november om 20.00 uur. Aanmelden kan hier.

De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden ter hoogte van Amstelveen vindt plaats op donderdag 18 november om 20.00 uur. Aanmelden kan hier.
Er wordt per e-mail een bevestiging van deelname gestuurd, inclusief een agendaverzoek. In alle e-mails die worden gestuurd staat ook de link naar de website waar het webinar te volgen is. Later inloggen bij het webinar kan ook. Het is mogelijk om het webinar terug te spoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Ook op een later tijdstip kan het webinar nog bekeken worden via dezelfde link. Deze staat dan ook op de website van Rijkswaterstaat.

PRESENTATIE Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Dawn Tulling en Vincent van der Burgh van aannemer VeenIX, Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen en Maurice van der Werff van de gemeente Ouder-Amstel vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Deelnemers kunnen tijdens  de presentatie vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als antwoorden tijdens het webinar niet mogelijk is, komt het antwoord later via de mail.

INFORMATIEMARKT INZICHT Donderdagavond 25 november, van 19.00 tot 20.30 uur, wordt in Belevingscentrum Amstelveen Inzicht aan Stadsplein 103, een informatiemarkt gehouden met specifieke thema’s. Inzicht is gevestigd boven de bibliotheek. Ingang aan de kant van het Cobramuseum. De QR-code op de corona check app wordt gecontroleerd bij binnenkomst.
Experts van VeenIX, Rijkswaterstaat en de gemeente zijn aanwezig om vragen over groencompensatie, schademonitoring, geluidsoverlast, techniek en het Stadshart te beantwoorden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie