Afbeelding
Pixabay

Amstelveen houdt conferentie voor ideeën over verbeteren zorg en welzijn

23 oktober 2021 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN Amstelveen houdt op donderdagmiddag 25 november een Innovatieconferentie Zorg en Welzijn in het raadhuis. Medewerkers van zorg- of welzijnsorganisatie in Amstelveen en geïnteresseerde inwoners die ideeën hebben over het verbeteren en innoveren van zorg en welzijn in Amstelveen, kunnen zich hiervoor aanmelden. Zij kunnen dan hun ideeën tijdens de Innovatieconferentie delen.

De gemeente Amstelveen hoort graag welke ideeën er zijn om WMO, (jeugd)zorg en welzijn te vernieuwen én verbeteren. De deelnemers gaan tijdens de conferentie samen aan de slag met het ontwikkelen van een innovatieproject. Ze worden daarbij geïnspireerd door Levi van Dam, een bevlogen inspirator, die met grote regelmaat vernieuwingen inbrengt waarmee de zorg echt wordt verbeterd.

De innovatieconferentie begint op donderdag 25 november om 15.00 uur. Belangstellenden kunnen zich hiervoor online inschrijven via 9ks93my.momice.events/

De gemeente vraagt belangstellenden om nu al na te denken over welk thema of onderwerp zij op de agenda willen zetten. Vragen over de conferentie stellen, kan via info@kaesign.nl


Het evenement wordt georganiseerd conform de maatregelen die zijn vastgesteld om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij deelname vraagt de gemeente daarom om je QR-code in de CoronaCheck app (verplicht). Klik hier voor meer informatie over de CoronaCheck app.

Zie voor meer informatie de pagina Innovatiefonds Zorg en Welzijn op de website van de gemeente Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie