Save the Planet Zondag voor de Stad
Save the Planet Zondag voor de Stad Stadshartkerk

Zondag voor de Stad komt met ‘Save the Planet’ editie

20 oktober 2021 om 11:53 Lokaal Deel je nieuws

Op zondag 31 oktober organiseert de Stadshartkerk Amstelveen een Zondag voor de Stad. Op die zondag is er geen reguliere kerkdienst, maar hoopt de kerk met zoveel mogelijk andere Amstelveners de handen uit de mouwen te steken. Jong en oud hebben in eerdere edities met veel plezier meegedaan! Deze keer is het een ‘Save the Planet’ thema-editie.

Om 10:00 uur starten een aantal activiteiten die passen bij dit thema ‘Save the Planet’. Eén van de grote problemen is de grote hoeveelheid plastic die we gebruiken en die ook terecht komt in de natuur. Daarom zijn activiteiten bedacht als een workshop ‘zelf zeep en schoonmaakmiddel maken’ en een bingo vuilprikken in de buurt. Voor de denkers is er een denktank-sessie ‘leef (plastic) vrij’. Wie meer meditatief is ingesteld kan in gesprek gaan met God en anderen over klimaatverandering. 

Het is niet nodig om je op te geven en je kunt op zondagmorgen zelf een keuze maken voor een activiteiten. De activiteiten starten vanuit ‘De Schakel’, Keizer Karelweg 94b, Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie