Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Run op cadeaubonnen voor woningeigenaren

19 oktober 2021 om 17:00 Overig

AMSTELVEEN In drie dagen tijd zijn alle cadeaubonnen waar woningeigenaren energiebesparende producten mee aan kunnen schaffen gereserveerd. De enorme vraag naar cadeaubonnen is het gevolg van het dagelijkse nieuws over de stijgende energieprijzen. 

Ook het Energieloket Amstelveen merkt dat er steeds meer inwoners contact opnemen met vragen over het verduurzamen van hun woning.

Er zijn nog wel 5.000 cadeaubonnen ter waarde van 60 euro voor Amstelveense huurders beschikbaar. Met de cadeaubon kunnen huurders kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips en ledverlichting aanschaffen. De bon kan worden ingewisseld in één van de deelnemende webshops, maar er zijn ook winkels in de buurt waar de cadeaubon gebruikt kan worden. Ook hier geldt wacht niet te lang, want op=op. 

Kijk voor meer informatie en aanvragen van de cadeaubon op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen/cadeaubon en klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’. Bekijk de deelnemende winkels en producten die met de cadeaubon verkregen kunnen worden en klik op de knop ‘cadeaubon inwisselen’.

ENERGIELOKET Vragen over de cadeaubon of het zetten van duurzame stappen in de woning kunnen gesteld worden aan het Energieloket Amstelveen op 088-525 4110. Meer informatie is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie