Afbeelding
PR

Gemeente Amstelveen geeft cadeaubonnen weg voor energiebesparende producten

15 oktober 2021 om 11:35 Overig

AMSTELVEEN Vanaf deze week kunnen huurders en huiseigenaren een gratis cadeaubon ter waarde van 60 euro aanvragen. Deze kan worden ingewisseld voor kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips en ledverlichting. Zo helpt de gemeente haar inwoners om aan de slag te gaan met verduurzamen.

“We horen dagelijks op het nieuws over de stijgende energieprijzen, die onzekerheid veroorzaken bij huishoudens. Met behulp van de cadeaubon kunnen zowel woningeigenaren als huurders vandaag nog eenvoudig producten aanschaffen die ook direct tot energiebesparing leiden. Denk aan radiatorfolie, een waterbesparende douchekop en een brievenbusborstel”, vertelt Floor Gordon, wethouder Duurzaamheid.

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT Huurders en huiseigenaren kunnen voor 60 euro energiebesparende producten aanschaffen. De cadeaubon kan worden ingewisseld in één van de deelnemende webshops, maar er zijn ook winkels in de buurt waar de cadeaubon gebruikt kan worden. Daarbij geldt: op=op.

Kijk voor meer informatie en aanvragen van de cadeaubon op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen/cadeaubon; Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’; Bekijk de deelnemende winkels en producten die met de cadeaubon verkregen kunnen worden. Klik op de knop ‘cadeaubon inwisselen’.

ENERGIECOACHES In Amstelveen werken momenteel vier energiecoaches die huiseigenaren en huurders gratis advies kunnen geven over hoe er eenvoudig energie bespaard kan worden. Het aanvragen van advies door een energiecoach kan via het Energieloket Amstelveen. Ook het Energieloket Amstelveen helpt inwoners met het verduurzamen van de woning. Zij informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten om mee aan de slag te gaan. Meer weten?www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie