Afbeelding
Eigen foto

Benefiet voor Ruud Spring in ’t Veld brengt 10.000 euro op

12 oktober 2021 om 15:10 Mensen

AMSTELVEEN Op het sportcomplex van RODA’23 werd zaterdag 9 oktober een benefietmiddag gehouden voor Ruud Spring in ‘t Veld. Aan het einde van de middag liep het complex vol met familie, vrienden, oud-klasgenoten, oud-teamgenoten en vele andere belangstellenden. Afgetrapt werd met een wedstrijd tussen twee teams met oud-teamgenoten van Ruud. Velen van hen waren voor het eerst sinds jaren weer terug bij hun oude club, om speciaal van Ruud aanwezig te zijn. Onder luid applaus mocht Ruud de wedstrijd aftrappen om daarna volop te genieten van de kunsten van zijn oude maten.

Na de wedstrijd werd het een gezellig samenzijn op het terras onder het genot van een drankje en een patatje werd het een complete reünie van mensen die elkaar vaak lang niet gezien hadden. Voor de benefietloterij werden nog volop loten verkocht en de vele geschonken prijzen werden mooi uitgestald, zodat duidelijk was wat er te winnen was. De teller voor het aantal verkochte loten stopte uiteindelijk bij 3.750, een prachtig resultaat. Klik hier voor de trekkingsuitslag. Prijzen kunnen opgehaald worden bij RODA ’23 op zaterdag 16 en zondag 17 oktober tussen 13.00 en 18.00 uur. Tussendoor werden er twee kaartjes geveild voor de wedstrijd Spakenburg – IJsselmeervogels. Diverse mensen waren geïnteresseerd en de kaartjes gingen uiteindelijk naar Michel van Beek voor 210 euro. 

Op het terras stond nog een melkbus om te doneren en ondertussen werd er stevig doorgedronken van het Bier voor Ruud en de Wijn voor Ruud tegen speciale, verhoogde prijzen waarvan het grootste deel naar Ruud ging. Op enig moment moest de cheque ingevuld worden en op dat moment was het totale bedrag opgelopen tot 9.000 euro. Maar daarna volgden nog een paar prachtige nabranders, waardoor de opbrengst uiteindelijk 10.000 euro bleek te zijn.

De organisatie van het benefiet is blij met het resultaat: ‘We willen iedereen, sponsors, vrijwilligers van RODA ’23, aanwezigen bij de benefiet, lotenkopers en lotenverkopers, donateurs en alle anderen die bijgedragen hebben aan dit prachtige resultaat heel erg bedanken, ook namens Ruud en Claudia. Op naar Moskou en we hopen met z’n allen op het succes daarvan!’


FOTOLEEST

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie