Het Golden Oldies Café in P60 dat net als het Senioren Rockkoor deel uitmaakt van het culturele programma 'My Generation'.
Het Golden Oldies Café in P60 dat net als het Senioren Rockkoor deel uitmaakt van het culturele programma 'My Generation'. P60

Rockkoor voor ouderen weer van start in Poppodium P60

11 oktober 2021 om 10:05 Muziek

AMSTELVEEN Het Senioren Rockkoor gaat morgen (dinsdag 12 oktober) weer van start in Poppodium P60. Het koor staat onder leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Het Senioren Rockkoor maakt onderdeel uit van het culturele programma ‘My Generation’ dat  P60 en Amstelring Dagbesteding speciaal voor senioren organiseren.

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid is 100 jaar. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen. Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van ‘My Generation’ van The Who.

GOLDEN OLDIES CAFË Op 5 oktober ging in het kader van het culturele programma voor senioren al een maandelijks Golden Oldies café van start in het café van P60. Dat wordt elke eerste dinsdag van de maand vanaf 15.00 uur gehouden. Het Senioren Rockkoor repeteert wekelijks op dinsdag om 16.00 uur, behalve op de eerste dinsdag van de maand. Deelnemers kunnen dan aansluiten bij het Golden Oldies café.

Iedereen kan zich aansluiten bij zowel het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is geen vereiste, goede zin des te meer. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten 8 euro per keer. Inschrijven kan via p60.nl/12-10-2021/senioren-rockkoor-repetitie of aan de kassa van P60.

Meer informatie per e-mail via Mygeneration@amstelring.nl of telefefonsci via 06-1464.6643 (Misha de Jong).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie