Afbeelding
Photo by bitcointere form PxHere

Prijsstijgingen crypto coins 2023?

8 oktober 2021 om 10:50 Partnercontent

Crypto kopen voor een langer termijn kan een behoorlijk rendement opleveren wanneer beleggers het geduld kunnen opleveren en niet emotioneel worden tijden koersbewegingen. Met waardestijging van meer dan 300 % voor sommige coins zijn er veel succesverhalen bijgekomen, maar dit zijn alleen maar van beleggers die weten wat ze doen. 

De stijgers van de dag

Ripple XRP heeft zich de afgelopen maand onderscheiden met een prijsstijging van bijna 60% in de afgelopen 30 dagen op het moment dat dit verhaal werd geschreven. De Ripple koers haalde vandaag zelfs 0.99 euro. Dit ondanks de juridische strijd die Ripple doormaakt en die de prijs van het token niet lijkt te beïnvloeden. De stijging het afgelopen jaar is zelfs + 324,17%.

De Vechain koers nieuws laat zien dat deze staat gerankt op nummer 23 op de ranglijst en volgens de analisten de komende jaren behoorlijk zal doorgroeien. Met een koers vandaag op 0.13 euro is dit een koop om voor lang termijn vast te houden. De voorspellingen zijn dat deze eind 2023 0.79 dollar kan bereiken. Wanneer je nu 1000 VET zou kopen kost je dit 130 dollar. Als de koersen inderdaad bereiken wat wordt voorspeld heb je 790 dollar. 

Goed voorbereid starten te handelen

Wanneer je een beleggingsstrategie gebruikt welke een spreiding heeft over verschillende soorten crypto kun je over een paar jaar een goed rendement binnen halen. Zorg alleen dat je nooit geld belegt wat je niet kunt missen, je zet het tenslotte vast voor een aantal jaar. Het is hierom ook verstandig om een cursus crypto te volgen wanneer je net startend bent. De beste crypto cursussen kunnen je voorbereiden op de veelal bewegende koersen en je voorbereiden op een positieve beleggingservaring met een behaald rendement. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie