Automatic Signal is gespecialiseerd in complexe beveiligingssystemen.
Automatic Signal is gespecialiseerd in complexe beveiligingssystemen. Eigen foto
BAAN DICHTBIJ

Bij Automatic Signal draait alles om mensen, beveiligingstechniek én service

29 september 2021 om 16:00 Zakelijk

RIJSENHOUT Als je specialist bent in complexe beveiligingssystemen en mooie klanten hebt als musea, overheidsinstellingen en particulieren dan wil je daar graag over vertellen. Zeker als je dat al bijna 65 jaar goed doet. ,,Toch kunnen we als beveiligingsbedrijf natuurlijk weinig over onze klanten melden. In die zin zijn we gesloten naar de buitenwereld, maar intern wel een open en informeel bedrijf”, vertelt HR-manager Koen van Zelst. 

,,We hebben hier korte lijntjes, de deuren staan altijd open en we spreken elkaar aan met ‘je’, ook de leidinggevenden”, aldus Koen. “Tussen de middag lunchen we samen in onze lounge; even loskomen van het werk. De meeste van onze 75 collega’s kennen elkaar trouwens goed en velen werken hier al behoorlijk lang. Dat komt ook omdat we veel aandacht geven aan de ontwikkeling van vakmanschap.” 

SERVICE MINDED ,,Wat wij vooral zoeken in nieuwe collega’s, is dat zij service minded zijn. Zo stel je jezelf altijd eerst netjes voor als je bij een klant bent en vertel je wat je gaat doen. Wat we verder erg belangrijk vinden, zijn integriteit en discretie. Je vertelt niet op een verjaardag dat er bij die ene klant een Van Gogh aan de muur hangt, en foto’s en posts op social media over onze klanten zijn uit den boze.” 

UNIEKE LOCATIES ,,Wat het werk zo leuk maakt? Onze beveiligingsprojecten zijn niet alledaags. Je komt op unieke en mooie locaties, en ook op plekken waar je bijvoorbeeld als bezoeker niet zou mogen komen. Locaties waar wij dan inbraak- of camerasystemen installeren, of brandmeldinstallaties. De innovaties in de beveiligingswereld gaan altijd door, net als wij. We zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en geven onze mensen daarvoor de ruimte. Zo blijft iedereen scherp en geboeid.”
,,Voor mensen die zich hierin herkennen, biedt Automatic Signal mooie doorgroeimogelijkheden en kansen”, aldus Koen. “Onze projectleiders zijn bijvoorbeeld ook ooit allemaal begonnen als uitvoerende technici!”

Ben jij geïnteresseerd in techniek, ICT en beveiliging en wil je weten welke functies er beschikbaar zijn? Koen: “Op onze nieuwe site www.werkenbijautomaticsignal.nl vind je naast de openstaande vacatures ook informatie over wie we zijn en wat we bieden, en delen collega’s hun ervaringen.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie