De jongens van Stuk.
De jongens van Stuk. Guido Bosua

Voorstelling Stuk zaterdag 9 oktober te zien in VU Griffioen

29 september 2021 om 14:15 Podiumkunsten

AMSTELVEEN ‘Stuk’ is de naam van de voorstelling van circa 55 minuten met vier jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt. Zaterdag 9 oktober om 20.30 uur wordt ‘Stuk’ opgevoerd in Cultuurcentrum VU Griffioen, Uilenstede 106.

Onderuit gaan en weer opstaan. De jongens van 155 willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kan delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan sowieso door tot het stuk is. 

Stuk gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft. Erik Bos, Thomas Bos, Rein Luuring en Deion Holwijn brengen een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor.

Tickets bestellen kan via de website van Griffioen.

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie