Jeroens Clan
Jeroens Clan Merel van Dooren

Finalisten Leids Cabaret Festival Jeroens Clan in Amstelveen

23 september 2021 om 15:29 Lokaal Deel je nieuws

Finalisten Leids Cabaret Festival Jeroens Clan in Amstelveen

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival is het voor Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu tijd de theaters te bestormen en de harten van cabaret minnend Nederland te stelen met hun debuutprogramma ‘Tere zieltjes’. En dat gaat zeker gebeuren!  De belofte is groot. De voorstelling staat als een huis. De reacties zijn lovend en de speellijst is VOL! Zorg dus ook dat jij in de zaal zit.

Op donderdag 7 oktober speelt Jeroens Clan om 20.30 uur in Schouwburg Amstelveen.

Over de voorstelling
Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was op 15/16 september in Theater Bellevue in Amsterdam bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Een energiek cabaretprogramma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

De jury van het Leids Cabaret Festival zei eerder al: “De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben! Kaarten bestellen kan via www.schouwburgamstelveen.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie