Viktor Brand met zijn team. Links Quirine Molhuysen en Florian Nelemans en rechts Eefje Sedee.
Viktor Brand met zijn team. Links Quirine Molhuysen en Florian Nelemans en rechts Eefje Sedee. Foto: William Rutten

Amstelveense opruimcoach Eefje Sedee in specialistenteam van tv-programma Je Huis Op Orde

23 september 2021 om 10:55 Overig

AMSTELVEEN Opruimcoach oftewel professional organizer Eefje Sedee uit Amstelveen maakt deel uit van het team dat de huizen van alledaagse gezinnen in één week tijd gaat opruimen voor het programma Je Huis Op Orde dat binnenkort op SBS6 te zien zal zijn. 

In Je Huis Op Orde gaat Viktor Brand samen met zijn dreamteam van specialisten – opruimcoach Eefje Sedee, ontwerper en meubelmaker Florian Nelemans, en huishoudexpert Quirine Molhuysen – op een creatieve en inspirerende wijze aan de slag om de deelnemende gezinnen die verlangen naar een opgeruimd huis, rigoureus afscheid te laten nemen van alles wat overbodig is. 

Wat hebben ze echt nodig in huis en wat kan weg? Om dat te bepalen halen Viktor Brand en zijn team alle spullen, van elke doos tot aan de laatste paperclip, uit het huis en stallen die uit in een grote loods. Vervolgens wordt het gezin geconfronteerd met de enorme hoeveelheid spullen en krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel ervan. Daarbij wordt ook gekeken of spullen verkocht kunnen worden, gedoneerd of dat het naar de recycling kan. Vervolgens wordt alles geordend en efficiënt terug geplaatst in het huis. En dat allemaal in één week tijd. Je Huis Op Orde! is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl.

Je Huis Op Orde is gebaseerd op het BBC-programma ‘Sort Your Life Out’ en wordt geproduceerd door IDTV.

Meer weten over Eefje Sedee? Lees dan het Kettinggesprek dat eerder in het Amstelveens Nieuwsblad stond.



Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie