Afbeelding
Pixabay

Van werknemer naar ondernemer: StartsHub geeft info in bieb

18 september 2021 om 09:00 Overig

AMSTELVEEN Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB komen op donderdag 30 september langs bij de Walk & Talk sessie in Bibliotheek Stadsplein. Zij gaan met deelnemers in gesprek over verschillende aspecten van ondernemerschap.

Maandelijks staat Walk & Talk in het teken van een ander onderwerp dat deelnemers helpt bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Joyce Hardeman en Marian Connotte hebben de switch van werknemer naar ondernemer gemaakt. Met StartersHUB willen ze anderen helpen en kennis delen en laten zien hoe om te gaan met tegenslag bij de overstap.

“Vrijheid, zowel in denken als doen en je eigen pad kunnen creëren en bewandelen,” is volgens Joyce Hardeman het grootste voordeel van zelf ondernemen. “Een goed idee? Pak ik gewoon op, ik geef mezelf de toestemming en start dan. Geen overleg in drietrapsraket nodig om toestemming te krijgen,” vult Marian Connotte aan.

Wie een idee, talent, hobby, of ambitie heeft, en erover nadenkt om voor zichzelf te beginnen, kan zich gratis aanmelden voor deze bijeenkomst die donderdag 30 september van 10.30 tot 12.30 uur plaatsvindt. Aanmelden kan via bibliotheekamstelland.nl

Tijdens de volgende Walk & Talk sessie is Cees Bakker van SollicitatieLAB te gast.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie