Afbeelding
M.e.Amrani

Amstelvener Lucas Berntsen staat zaterdag in halve finale van Elite Model Look 2021

15 september 2021 om 17:08 Evenementen

AMSTELVEEN Tijdens de castingdagen van Elite Model Look in WFC Amsterdam werd veel talent ontdekt. Honderden deelnemers uit heel Nederland verzamelden zich afgelopen weekend in hèt fashion hart van Nederland, WFC Amsterdam, om deel te nemen aan de castingdagen van Elite Model Look. Dit jaar maken zowel modellen als content creators een kans op een wereldwijd contract bij één van de agency’s van Elite World Group.
Aan het einde van de castingdagen, zagen 38 jongens en meisjes hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look halve finale die zaterdag 18 september plaatsvindt. Ook Lucas Berntsen uit Amstelveen behoort tot die groep. Lucas is net 16 jaar geworden en zit in 5 havo.

De gelukkige deelnemers werden gekozen door de Elite Model Look-jury, bestaande uit Nodar Beghiyl (Elite Model Look Nederland) Jetteke van Lexmond (stylist en fashion director), Mascha Feoktistova (beautygloss), Marjolein Vreeke (modellentrainer), Femke van Asperen (Elite model), Ségolène Robin (WOMEN Paris) en Cloez Emilie (Elite Model Paris).
“Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid”, aldus de Elite Model Look jury.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie