Afbeelding
Pixabay/ Olga3003

Voorstelling ‘Oost ontmoet West’ met zang en dans in Openluchttheater Elsrijk

15 september 2021 om 07:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN In het Openluchttheater Elsrijk, De Ruwiellaan 20, is zaterdag 25 september van 14.00 tot 16.00 uur de culturele voorstelling ‘Oost ontmoet West’ met dans en zang uit Indonesië en India te zien. Deze voorstelling wordt georganiseerd door de werkgroep Diversiteit van Stadsdorp Elsrijk.

Elsrijk is steeds diverser geworden en Stadsdorp Elsrijk vindt het belangrijk elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseert de werkgroep Diversiteit gezamenlijke activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat. Dit jaar is het thema ‘Oost ontmoet West en vice versa’. Iedereen is welkom om met bewoners met een Indonesische en of Indiase achtergrond kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan. Een Indiase muziek- en dansgroep onder leiding van Nitika Chouhan en een Amstelveens Balinese gamelangroep ondersteund door de musicus Dhroeh Nankoe, verzorgen de voorstelling.
WERKGROEP In het kader van het gemeentelijke diversiteitsbeleid hebben wijkbewoners in Elsrijk een werkgroep gevormd die diversiteit onder de aandacht wil brengen. Deze werkgroep wil een jaarlijks evenement organiseren waarbij ontmoeting van diverse culturen centraal staat. Elk jaar zal het evenement, bestaande uit muziek, dans en diverse workshops, zich richten op een andere cultuur.

AANMELDEN Aanmelden kan via de website stadsdorpelsrijk.nl. De voorstelling kost 5 euro per persoon. Kinderen mogen gratis naar binnen. Alle coronamaatregelen worden in acht genomen. Voor actuele informatie rondom coronamaatregelen en het weer zie de website van Stadsdorp Elsrijk

Voor informatie over de voorstelling en de activiteiten van de werkgroep Diversiteit kan contact worden opgenomen met Edu Dumasy, 06-248 333 24.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie