Tijdens het festival is onder meer de nieuwe theatershow 'Juf roos gaat op avontuur' te zien.
Tijdens het festival is onder meer de nieuwe theatershow 'Juf roos gaat op avontuur' te zien. PR

Jubileumeditie Kunst & Kids Festival in Schouwburg Amstelveen

13 september 2021 om 10:47 Podiumkunsten

AMSTELVEEN  Schouwburg Amstelveen maakt zich met de andere culturele instellingen aan het Stadsplein op voor de tiende editie van het Kunst & Kids Festival. Het festival vindt op zondag 26 september plaats en biedt theater, film, previews en workshops voor kinderen en tieners.

Speciaal voor de jubileumeditie van het festival komen de leukste tv-helden naar Amstelveen. Juf Roos beleeft in de nieuwe theatershow ‘Juf Roos gaat op avontuur (2+) om 13.30 en 16.00 uur met Gijs vrolijke avonturen. Ook zingen ze bekende Hollandse kinderliedjes. Daarnaast is ‘Paw Patrol: De Film’ te zien: het eerste avontuur op het witte doek van de populaire tv-serie. De ‘Paw Patrol’ moet Avonturenstad redden van het gesjoemel van burgemeester Humdinger.

Naast de voorstellingen waar kaartjes voor gekocht moeten worden, staan in de schouwburg ook gratis previews op het programma van ‘De Sneeuwkoningin’ (3+) van Het Kleine Theater. Ook worden gratis workshops aangeboden. Kinderen vanaf 4 jaar die van zingen en dansen houden, kunnen meedoen met musicalworkshops van de Musical4daagse. Ook zijn er DJ Workshops (10+) in Poppodium P60. In Platform C kunnen kinderen meedoen aan de workshops Dance Moves (vanaf 9 jaar) en Rap & Beats (vanaf 9 jaar). In de Bibliotheek staat ‘Kleurenfeest’ (2+) op het programma, een groot muzikaal tekenavontuur.

Vanaf 30 minuten voor aanvang kunnen de gratis entreekaartjes worden afgehaald bij de balie van Schouwburg Amstelveen. Aangeraden wordt om er op tijd bij te zijn, want de capaciteit voor sommige workshops is beperkt.

Hert volledige programma van het Kunst & Kids Festival is te vinden op schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie