Afbeelding
Pr

Niels Geusebroek speelt Coldplay met Prof Nomad in Poppodium P60

12 september 2021 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN Het collectief Prof Nomad keert op zaterdagavond 9 oktober terug naar het podium van P60 in Amstelveen. Tijdens dit concert spelen zij samen met Niels Geusebroek verschillende nummers van Coldplay. Al eerder gaf hij samen Bartel Bartels (Prof Nomad) een paar succesvolle tribute-optredens op onder andere de Zwarte Cross en daarna hebben ze besloten om er een vervolg aan te geven.

Niels Geusebroek begon zijn muziekcarrière met de band Silkstone waarmee hij hits scoorde als ‘What’s The Reason’ en op Pinkpop en Lowlands speelde. Na zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2012 brak hij solo door met grote hits ‘Year Of Summer’ en ‘Take Your Time Girl .

In P60 brengen Geusebroek en muzikanten van Prof Nomad op 9 oktober de mooiste Coldplay-nummers. ‘Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs te mogen spelen,’ aldus Geusebroek.

Prof. Nomad bracht  de afgelopen jaren al vele prachtige eerbetonen aan verschillende artiesten. Zo opent P60 elk jaar met de welbekende Bowie tribute. De line-up voor deze avond is: Niels Geusebroek, Bartel Bartels (Prof Nomad), Reinier Scheffer (Bløf), Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout), Stephan van der Meijden (Independent).


Het concert begint op 9 om 21,00 uur. Kaarten voor de show kosten 16,50 euro (incl. servicekosten). Kaarten zijn beschikbaar via: p60.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie