Buurtclub Leefstijl
Buurtclub Leefstijl Buurtclub Leefstijl

Gezocht: Kartrekker Buurtclub Leefstijl

8 september 2021 om 09:17 Lokaal Deel je nieuws

Een gezonde leefstijl levert een bijdrage aan gezonder oud worden. Er is een groot aanbod van sportclubs, diëtisten, fysiotherapeuten en andere professionals ter ondersteuning hierbij. Maar toch is dit niet voor iedereen voldoende om een gezonde leefstijl vol te houden.

Weet jij wat een gezonde leefstijl inhoudt?  Ben je er van overtuigd dat door het ‘samen doen’ het eerder lukt om gezonde keuzes te maken en vol te houden?  Vind jij ook dat buurtgenoten elkaar hierin moeten ondersteunen en dat dit vooral op een laagdrempelige, gezellige en informele manier moet?

Wij zoeken:
Enthousiaste kartrekkers voor Buurtclub Leefstijl

Buurtclub Leefstijl gaat uit van ‘positieve gezondheid’ (M. Huber). Gezondheid is méér dan de af- of aanwezigheid van ziekte. Het is het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

Dat doen we met veel plezier samen in Buurtclub Leefstijl. Samen zijn we sterk!

Van jou als kartrekker verwachten we onder andere dat je de groep deelnemers begeleidt om de week op de dinsdagen van 19:30-21:00 uur. Dat je samen met hen uiteenlopende activiteiten onderneemt, zoals samen ervaringen uitwisselen tot samen kennismaken met een vorm van sport of bewegen.
Je krijgt ondersteuning en coaching on the job (en/of intervisie) van de initiatiefnemer van Buurtclub Leefstijl, Jolanda Peper.

Interesse voor deze uitdagende en energiegevende vrijwilligersklus? Mail:
info@buurtclubleefstijl.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie