Impressie van de nieuwe inrichting van het kruispunt.
Impressie van de nieuwe inrichting van het kruispunt. Provincie Noord-Holland

Afsluiting kruising Legmeerdijk bij bloemenveiling wegens werkzaamheden

4 september 2021 om 14:00 Verkeer en vervoer

AALSMEER In verband met werkzaamheden wordt de kruising van de Legmeerdijk (N231) en de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer op woensdag 8, donderdag 9, maandag 13 en dinsdag 14 september tussen 19.00 uur en 05.00 uur afgesloten. Daarnaast is er een weekendafsluiting van vrijdag 10 september 19.00 uur tot maandag 13 september 5.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

Tijdens de nacht- en weekendafsluitingen rijdt doorgaand verkeer bij Uithoorn en Hoofddorp via de N201. Bestemmingsverkeer van en naar Aalsmeer rijdt via de Zwarteweg, Molenvlietweg en de Middenweg richting de N201. Bestemmingsverkeer van en naar Kudelstaart maakt gebruik van de Bachlaan, Kudelstaartseweg en Zwarteweg. Voor fietsers blijft de omleidingsroute via het terrein van Royal Flora Holland gelden

De provincie legt momenteel een fietstunnel aan onder de Legmeerdijk, zodat (brom)fietsers straks zonder verkeerslichten in één keer veilig kunnen doorrijden. De aannemer is half april gestart met de aanleg van de fietstunnel. Om op de kruising van de Legmeerdijk en de Burgemeester Kasteleinweg al het definitieve asfalt en belijning aan te brengen, zijn deze afsluitingen noodzakelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie