Violiste Ruña ’t Hart
Violiste Ruña ’t Hart Janus van den Eijnden

Weer concerten mogelijk in Kruiskerk Amstelveen

3 september 2021 om 07:00 Muziek

AMSTELVEEN Nadat concerten vanwege de coronamaatregelen lange tijd niet mogelijk waren, vindt in het Open Monumentenweekend 2021 op zondag 12 september om 12.00 uur weer een Kruiskerkconcert plaats. Violiste Ruña ’t Hart en pianist Mengjie Han verzorgen het concert dat een uur duurt. De toegang is gratis, maar na afloop wordt wel om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert kan alleen bijgewoond worden na aanmelding per e-mail naar concert@kruiskerk-amstelveen.nl.

In december 2020 was er voor het laatst een publiektoegankelijk concert. Daarna waren er tot de zomer geen concerten met publiek meer toegestaan. Nu kan het weer, al is ‘de anderhalve meter’ nog steeds verplicht. Vandaar dat aanmelding verlicht is.

Ruña ’t Hart speelt op 12 september samen met Mengjie Han de Eerste Sonate voor viool en piano van Johannes Brahms. Beiden spelen ook solo, Ruña de Passacaglia in g-klein van de barokke componist Heinrich Ignaz Franz Biber , Mengjie van Frédéric Chopin het Andante spianato et grande Polonaise brillante (opus 22).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie