Lichting 3 van het Vrijwillig Traineeship
Lichting 3 van het Vrijwillig Traineeship Denise Sollo

CV-boost voor jongeren Inschrijvingen gestart

2 september 2021 om 09:27 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf nu is het weer mogelijk om trainee te worden van het Vrijwillig Traineeship Amstelland. Dit is een maatschappelijk & persoonlijk ontwikkeltraject bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar.
Iedereen is welkom. VT Amstelland gelooft dat iedereen iets waardevols te betekenen heeft in de maatschappij.

Vanaf 1 oktober combineren trainees in 6 maanden tijd uitdagende vrijwilligersopdrachten. Denk aan een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur per week. Daarnaast zijn er trainingen als ‘Krachtig Communiceren’ en workshops als ‘Mindfulness’ te volgen. Tijdens het VT heeft elke trainee een coach van dezelfde leeftijd. Na een half jaar zijn er nieuwe skills ontwikkeld, nieuwe vrienden gemaakt, is er een groter netwerk gecreëerd en het CV geboost.

Enthousiast geworden? VT Amstelland hoort graag meer over de motivatie, het commitment en verantwoordelijkheidsgevoel in een informeel gesprek op kantoor. Meld je aan via onze website en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Meer weten?

- Check de website: www.aalsmeervoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship www.amstelveenvoorelkaar.nl/-vrijwillig-traineeship

- Volg ons op Instagram @vt_amstelland

- Whatsapp of bel met jongerencoach Annabel: 06-33492202.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie