Afbeelding
Kinderraad

Nominatie Amstelveense School of Understanding voor Top Award

29 mei 2018 om 11:09 lokaal

AMSTELVEEN De School of Understanding is genomineerd voor de Top Award van de Raad van Kinderen voor hun samenwerking met Oranjekom Advocaten. De Raad van Kinderen is een initiatief van een organisatie van prinses Laurentien van Oranje, en is in het leven geroepen om kinderen mee te laten denken over een bestaande strategische en maatschappelijke vraagstukken die worden aangedragen door de bedrijven.

Bij de Basisschool School of Understanding, die sinds een aantal jaar in Amstelveen is gevestigd, is levenshouding een belangrijk onderdeel van de totale visie van de school. Onderwerpen en vaardigheden die nodig zijn om te leren jezelf te zijn, zijn nadrukkelijk opgenomen in het lesprogramma. Die visie is duidelijk terug te vinden in het verslag van de Raad van Kinderen van de School of Understanding. Het verslag is door de deskundige vakjury voor deze Top Award. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de stemmen van kinderen.

Wie 18 jaar of jonger is en de Amstelveense School of Understanding wil steunen kan een stem uitbrengen op #Oranjekom Advocaten via www.rvkawards.nl/nl/stemmen. Stemmers maken kans op mooie prijzen. De winnaar van de verkeiizng wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke awardshow op 6 juni in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie