Stichting Vrienden van Amstelring zoekt vrienden voor de bewoners van woonzorgcentrum Groenelaan

27 mei 2018 om 15:38 lokaal Deel je nieuws

Woonzorgcentrum Groenelaan behoort tot een van de woonlocaties van Amstelring in de regio Amstelland-Meerlanden.

Stichting Vrienden van Amstelring spant zich in om mooie initiatieven te realiseren voor de bewoners van deze woonlocatie.

Groenelaan ligt aan de groene rand van Amstelveen, tegenover Ziekenhuis Amstelland. Wie het woonzorgcentrum binnenloopt, belandt meteen in de gezellige ontmoetingsruimte met een bruin café, lichte serre en sfeervol restaurant. Om even te zitten met familie of andere bewoners te ontmoeten.

U vindt er uitstekende zorg, gezelligheid en lieve, attente medewerkers. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding, of het nu is bij dementie, een andere ziekte of bij revalideren.

Helpt u mee met het vervullen van wensen van kwetsbare ouderen in woonzorgcentrum Groenelaan?

Het zijn de extraatjes die het verschil maken, die het leven van mensen in hun laatste levensfase weer een beetje kleur geven. Een bootreisje of optreden van een artiest, maar bijvoorbeeld ook de aanschaf van tuinmeubilair, een duofiets, aangepast sportmateriaal en gezelschapsspellen. Stichting Vrienden van Amstelring maakt het met uw steun mogelijk.

Stichting Vrienden van Amstelring exploiteert bijvoorbeeld ook een rolstoelbus waarmee de bewoners gezellige uitstapjes maken. Een abonnement voor onder andere

Keukenhof, Artis en Avifauna verzorgen we er ook bij. Daarnaast stelt de stichting geld beschikbaar voor het creëren van sfeerhoekjes in de woonlocaties.

Zorgt u ervoor dat we dit kunnen blijven doen?

Word Vriend van ons. Met uw donatie gaan de wensen van de bewoners van Groenelaan in vervulling.

Word Vriend en maak uw donatie (eenmalig of periodiek) over op bankrekeningnummer: NL18 RABO 0324 5439 80 t.n.v. Stichting Vrienden van Amstelring. Geef bij uw overschrijving “Groenelaan” aan.

Alle gelden die binnenkomen worden volledig besteed aan de bewoners.

Stichting Vrienden van Amstelring heeft de ANBI-status, zie www.amstelring.nl/anbi

Heeft u vragen? U kunt hiervoor contact opnemen via de e-mail: vriendenvan@amstelring.nl.

P.S.  Echte vrienden, geen mens kan zonder! Word vandaag nog Vriend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie