Afbeelding
Bibliotheek Amstelland

Boekstart Babycafé in Westwijk met live muziek

28 mei 2018 om 07:30 lokaal

AMSTELVEEN Bibliotheek Westwijk krijgt n juni tijdens het maandelijkse Boekstart Babycafé bezoek van een muzikant van de organisatie Memorabele Momenten (MeMo). De bibliotheek wordt even omgetoverd tot een miniconcertzaaltje en de baby's en peuters worden meegevoerd in de muziek en tegelijkertijd uitgedaagd actief mee te doen.

De MeMo-muzikant laat zien én horen wat je allemaal met één instrument kunt doen, welke geluiden je kunt maken en op hoeveel verschillende manieren je een melodie kunt spelen. Spelen, luisteren, ervaren en leren gaan hierbij volgens MeMo hand in hand. 'Muziekbeleving is een indrukwekkende ervaring. Iedereen heeft van nature aanleg om van muziek te kunnen genieten, een bijzonder gegeven. Maar écht bijzonder is de mate waarin de muzikale 'taal' bij jonge kinderen ontwikkeld is, en klaar ligt. Door live muziek te beleven worden kinderen geraakt, geprikkeld en uitgedaagd.'

Boekstart Babycafé mét live muziek vindt op woensdag 6 juni van 9.30 tot 10.30 uur plaats in Bibliotheek Westwijk aan het Westwijkplein. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De activiteit is bestemd voor kinderen 2 jaar en hun (groot)ouders (broertjes en zusjes zijn ook welkom}. Er is in de bibliotheek ruimte om te voeden en verschonen en koffie en koekjes staan klaar.

Voor meer informatie: www.debibliotheekamstelland.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie