De rouwwandeling is bestemd voor mensen die aandacht willen geven aan een verlieservaring.
De rouwwandeling is bestemd voor mensen die aandacht willen geven aan een verlieservaring. Eigen Foto

Rouwwandeling in het Amsterdamse Bos

29 augustus 2021 om 09:00 Overig

AMSTELVEEN iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring kan binnenkort weer meewandelen met een rouwwandeling in het Amsterdamse Bos of bij de Ouderkerkerplas. De wandeling duurt een uur vindt plaats onder leiding van Wendy Pater-Jamin, levenscoach en gespecialiseerd verliesbegeleider. Volgens haar doet het zichtbaar goed om ervaringen te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn of haar leven weer oppakt. ‘Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking,’aldus Wendy Pater-Jamin.

De rouwwandeling staat elke maand in het teken van een thema. Deze maand is dat ‘rouwen kent geen tijd’. 

De rouwwandeling in Amsterdamse Bos vindt plaats op zondagochtend 5 september. Deelnemers verzamelen zich om 10.00 uur voor Silversant. Na de wandeling wordt daar nagepraat. Deelname kost 12,50 euro inclusief een koffie of thee.

Op zondagochtend 19 september wordt er een rouwwandeling bij de Ouderkerkerplas gehouden. Deelnemers verzamelen zich om 9.30 uur voor het strandpaviljoen aan de Plas. Daar wordt na de wandeling nagepraat. Deelname kost 2,50 inclusief een koffie of thee.

Wie mee wil lopen moet zich vooraf aanmelden via indeontmoeting@gmail.com of 06-4604.8372. Voor meer informatie: http://indeontmoeting.nl/

Bij de wandeling worden de COVID-19 maatregelen van het RIVM aangehouden. Bij verkoudheidsverschijnselen worden deelnemers opgeroepen om niet te komen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie