Afbeelding
Pixabay

Inzamelingsactie voor gedupeerden van woningbrand aan Orion

25 augustus 2021 om 16:27 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Het team van basisschool De Cirkel in Middenhoven is op internet een doneeractie gestart voor de familie die maandagmorgen getroffen werd door een fikse woningbrand aan Orion in de wijk. Het huis van de familie staat vlak bij de school en een leerling uit groep 6 van de school is een van de familieleden. De opbrengst is bestemd voor nieuwe inrichting van zijn slaapkamer. Er is inmiddels al 2.505 euro ingezameld. 


Volgens het bericht dat het team van De Cirkel op de site Doneeractie.nl heeft geplaatst, zorgde kortsluiting in de stopcontacten binnen 10 minuten voor één grote vlammenzee in de woning. ‘Samen is de familie, niet zonder kleerscheuren, uit de woning gevlucht. Er was geen tijd om iets mee te pakken. De brandweer heeft uit alle macht de bezittingen proberen te redden, maar helaas is dat niet gelukt. Godzijdank is iedereen ongedeerd, maar dit laat een flink litteken achter bij de familie. Het gaat ons als team van de Cirkel aan het hart.”

De brand brak maandagmorgen rond 7.30 uur uit. Er vielen geen gewonden, maar een persoon werd wel door ambulancepersoneel nagekeken in verband met mogelijke rookinhalatie. Een hondje dat zich in het huis bevond kon door de brandweer gered worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie